torsdag 14 april 2011

Idag har energin flödat! Började morronen med att göra müsli. Den har varit slut länge, men ibland har man bara ingen lust att göra ny.
Men nu är det gjort. Inte nog med detta utan jag satte igång surdegbröd också! Bestämde mig igår kväll för att göra slut på alla mjölslattar som fanns i skåpet! Har ett bra grundrecept på 12dl degvätska och 2kg mjöl, som jag bakade efter. Det blev en jättedeg, men eftersom jag hade datorn igång och tittade på Sveriges mästerkock samtidigt glömde jag hälla i sirapen!

                  

Ja,ja det fick bli osötat och då naturligtvis även inte så "högt", som jag hade önskat. Simultankapaciteten har klart blivit sämre....

 Men gott blev brödet trots allt.

Efter brödbaket drog M och jag till skogs med hundarna! Långrunda på Rosenholm blev det, eftersom jag hade bil hemma idag. Lite lätt mulet, men varmt och gott. Vi njöt av den långa turen och alla blåsipporna. Och hundarna var riktigt trötta när vi kom tillbaka till bilarna.
Jag fortsatte min dag med att fynda gardiner till köket. Hittade dem på Hemtex, för halva reapriset! Sånt gillar jag!! Sen blev det betydligt dyrare shoping, när jag veckohandlade på City Gross. Förhoppningsvis ska det dröja innan jag behöver storhandla igen!
Det har även blivit en tur till återvinningsstationen. Vad papper, plast och annat bråte man får med varorna hem?!
Efter en sån här dag orkar jag nog inte sticka en maska i kväll......

Men jag måste visa en bild på jobbsockorna. Tycker faktiskt att de blir fina, även om det är vanliga raggisar.

Ja, sen var det mina fiskemakörer! De kan jag med varm hand rekommendera! Funkar perfekt!!


Igår var det dags för Winnie's agilitykurs, lektion 2. Ja, det är ju synd att säga att det gick bra! Alla largehundarna hade ovanligt mycket spring i benen! Det blev "apellplanen runt" i tur och ordning för alla tre! Men vad gör väl det? Huvudsaken är väl att de har kul?! Men vi tvåbeningar tyckte inte det var lika kul.... I alla fall slutade kursen bra. Winnie tog hela balansbommen utan nämnvärd stöttning från mig! Det finns kanske hopp om en agilitykarriär???

I morron ska jag bara slappa......

Ha det gott go' vänner!

7 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Efter allt du gjort idag så behöver du säkert en vilodag i morgon.
Kram!

Lisa lagom sa...

Kul med hundkurser. Vi ska börja en valp/unghundskurs nu Ozzy och jag. Det känns skoj och välbehövligt. Nyttigt för oss båda, Två andra syskon till Ozzy kommer också att gå. Det blir lite av valpträff varje gång! Ha det så bra. Kram

Eva Hudin sa...

Oj, vad flitig du varit, Siv. Baka bröd är härligt. Jag lånar hushållsassistenten av grannen med jämna mellanrum och lägger upp en laddning i frysen. Sockorna blir riktigt, riktigt fina, men förstärkt häl? eller bara vacker?
Här tryter orken och det blir inte många knop gjorda. Men ska nog städa undan lite ... kanske ... Dimman och diset gör att uteplatsen är våt och djuren drar in och då vet du hur mina golv ser ut.

Siv sa...

Eva, jag misstänker att du har "stampat jordgolv" just nu hemma hos dig?! Jag är inte avundsjuk....
Det är förstärkt häl på jobbsockorna, både praktiskt och snyggt!
Önskar dig en skön helg!

Skaparglädje sa...

Hej igen!
Titta in hos mig så har jag någonting till dig.

Hedvig sa...

Sockorna blir riktigt snygga! Jättefina färger! :)

Rät&Avig sa...

Så fiffiga markörer! Och snygga också!
Hittade hit till dig via "Lilla Lisa Lagom" där jag såg att du också är följare.
Glad Påsk!
/Ann-Britt