onsdag 10 september 2014

Tillbaka....


Ja, nu är det definitivt höst! Vi har lämnat vårt mobila boende för att njuta av lyxen i lägenheten!
Men det är med vemod som vi flyttade "hem" igen. Det innebär ju att sommaren är slut! Campingen stänger till helgen, så det  började bli dags att dra hem allt som vi hade med i husbilen!
Några kortare turer med övernattning ska vi nog kunna klämma in, bara vädret blir tilltalande. September kan ju vara riktigt fin...... Sista veckan på campingen hade vi ljuvligt "Brittsommar"-väder. Varmt och soligt, så till och med bikinin åkte på!
Hundarna solbadade, de också! Jisses, vad de njuter i solen de där två!
Hemma ska vi hitta plats till alla sakerna igen! Inte det lättaste. Jag får väl ta en dag eller två för att få ordning på mina garner...... Det är ju ett och annat nystan och några härvor som ska få plats i det redan fulla förrådet!
Det blir inte helt lätt att få till det. Ska kanske försöka göra mig av med lite garn..... fast det är ju svårt att skiljas från saker man tycker om, eller hur??
Nytt på stickorna är en Vitamin D, stickar den i limegrönt Linnea från Ullcentrum. Får väl se om den faller mig i smaken när jag kommit en bit på väg. I bästa fall blir den väl färdig till nästa sommar?!

Andra jobbpasset efter semestern är jag inne på nu, så vardagen har verkligen hunnit ifatt mig! Tänk att det går så fort att komma in i de vanliga rutinerna igen??

Nu ska jag vila en stund innan sista natten ska avverkas, så....

Ha det riktigt gott, och njut av hösten!

3 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Det har varit rena sommarvärmen här idag. Bara att njuta, snart sveps vi in i mörkret.

Jag är också så kallad Oxe och kan vara ganska tjurskallig :-)

Jodå, här stickas en sjal till. Sjalhögen växer!

Vilken HÄRLIG BILD du tagit, vatten, imma/dimma - kanonfoto!

nattugglan sa...

Här är också så härligt väder idag med sol o +20 i skuggan inte klokt då det är snart mitten av sept.. hoppas inte bara det blir vinter för fort..vi har haft snö här som har lämnat..den 9 okt..minns det så bra för ena dottern fyller år just då... Nä jag har inte flere timmar på min dag än nån annan..o inte hinner jag med mera saker än nån annan.. Tycket att fähustiden tar mycket av min tid nu sen vi började med kor..tar mycket längre än med suggor o smågrisar.Kanske inte själva mjölkningen men allt städas efter åt..då det ska va rent överallt...Men den tid som är däremmelan då bakar jag o stickar el syr..men just nu idag så städar jag...kramar

Pysselfarmor sa...

Det är alltid sorgligt när man måste "flytta hem" från sitt fritidsboende.
Asch då du kommer då inte alls att kunna göra dig av med ett endaste nystan! ;-)

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/