måndag 17 februari 2014

SOL ute och sol i sinne!!

Japp, det är faktiskt sant! Solen visade sig medans vi var ute på förmiddagsrunda med dogsen!! Hade det inte varit för en envis kall vind, så hade det faktiskt känts som VÅR. Men visst blir man på gott humör när solen skiner??!
Ännu mer solsken blev det när jag tömde postlådan! YES! Mitt Hemlispaket har kommit! Och vilket paket sen!
Finaste sockgarnet i favoritfärgen!! Ska bli så spännande att sätta stickorna i det! Känns så mjukt och skönt... Tänk, just sådant lyxgarn har jag tänkt unna mig på Symässan i Malmö, om jag kommer dit vill säga.
Dessutom två små änglar som stickmarkörer. Jaa du, min Hemliga vän, du kunde inte komma mer "rätt i prick". TUSEN TACK!!
Får skynda mig att sticka färdigt min sjal nu! Har ju bara några varv kvar, men bestämde mig för att "slänga in" lite pärlor också! Varför göra det enkelt....
Har nog tänkt mig bli klar med den idag. Men det blir ju inte alltid som man tänker. Måste vila ikväll innan nattens arbete också.

Idag städar mannen sitt skrivbord! Kan väl säga att det behövdes!
Men anledningen var inte behovet, utan att ny STOR skärm  och trådlöst tangentbord är införskaffat! Han har tröttnat på Laptopens lilla skärm....  Det är lika bra att han får "hållas" med sina teknikprylar. Han säger aldrig något om mina garnköp!! Alla har vi våra laster, eller hur?
Faktiskt skulle mitt skrivbord också behöva en rensning!
Men det gör jag en annan dag. Kaffekoppen får fortfarande plats!

I köksfönstret blommar Orkidéerna för fullt! Åh vad jag gillar dessa kravlösa växter. Minimalt med skötsel och så får man ändå så mycket tillbaka!


Det var allt för idag!
SES....

2 kommentarer:

Eva Hudin sa...

25 gr i solen men iskallt i vinden. Vi höll oss i skogen idag. Den där gröna färgen är härlig. Jag har aldrig förstått det där med orkideer, de står ju bara och ser tråkiga ut, i alla fall mina. Nu har jag en som blommade så fint i maj, undrar när den har tänkt att blomma igen. Ja, kaffekoppen måste få plats bredvid datorn, det är ett absolut måste!
Hälsar
Eva H

Hemlis H sa...

Vad härligt med sol, det har varit sol här med. Hoppas verkligen att våren är på gång även om det är tidigt.

Och vad kul att du tyckte om paketet! :D
/hemlisen ;)