tisdag 11 februari 2014

Nu så!

Det var ett bra tag sedan jag bloggade! Nästan två veckor sedan! Tiden rinner iväg! Men jag har faktiskt varit flitig med stickorna!!
Äntligen är jag klar med Pippitröjan!!
Och godkänd blev den också! Vilken tur.... Så hade F önskemål om pulsvärmare också. Ja, då får väl mormor fixa ett par sådana då....
Får se vad vi kan hitta på att piffa till dem med?? Har en liten fundering.....

Ja och så har jag stickat på min MKAL, sjalen "Follow Your Arrow". Nu är bara sista ledtråden kvar och den kom ut i går. Men jag har inte börjat ännu. Har haft fullt upp med annat som måste göras.
Som lunch med natt kompisarna! Jätteviktigt. Och utbildning/uppfräschning på Blodcentralsarbetet. Också jätteviktigt och nyttigt. Kul att komma in på dagen och träffa alla de som jobbar dagtid!
Sen har jag planerat och handlat mitt "Hemlis"-paket. KUL! Glömde att fota det innan det åkte i väg. Hoppas att det "faller i god jord"!
Långa promenader med hundarna har det också blivit. Vädret har varit väldigt varierande, kan man väl säga! Allt från regn och slask till en sol som försökt kämpa sig igenom molntäcket!
Det har bara blivit enstaka bilder tagna med mobilen. Vem vill titta på gråväder??
Men en vacker stenmur är ju aldrig fel! Och dessutom har nästan all snö töat bort!

Kvar att berätta är nu om vår nya familjemedlem! Fröken TRASSEL!!
Det var tänkt att bli en valp till våren. MEN, så kom det en förfrågan från uppfödaren om vi kunde tänka oss en omplaceringshund på 1 år i stället?! Kan väl säga att som vanligt blev betänketiden kort! Så straxt innan jul var vi och hämtade hem en härlig Whippet-fröken som lystrar till namnet "ZELDA". Det har varit jobbiga veckor att få ordning på detta yrväder, som inte var van att gå i koppel! Och jag kan väl säga att energinivån på denna fröken är tämligen hög! Det är fortfarande mycket att fostra, men sakta men säkert går det framåt.


Emellanåt kan hon faktiskt koppla av och sova en stund. Men så fort jag förflyttar mig är hon på språng, för att se så jag inte försvinner.
Mina skor och kläder plockar hon med sig och lägger i sängen hos sig! Har ju inte behövt sätta undan skorna innan....... Så jag har också en del att lära mig, hmmmm.

På återseende!!

2 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Nej men så roligt, en liten Zelda! Ja, whippeten är en förtjusande hund, lycka till med virvelvinden!
Och visst är det roligt när det man stickat blir uppskattat.
Lite vår i luften idag, men blåsigt.
Hälsar
Eva

Eva Hudin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.