onsdag 4 september 2013

Sensommarvärme.

Ja vilken tur jag haft med min ledighet! Soligt och varmt. Rättvist, eftersom jag fick min beskärda del av regn, när vi var i Tyskland i maj! Så nu har njutit av solen och ledigheten. Vi har fortsatt med vatten som tema på vår resa.
Vänerns kust har vi följt till Mariestad. Vilken trevlig bekantskap! Gamla staden, var väl värt att gå runt i.

Och så hittade jag en GARNAFFÄR!! Kan väl säga att det blev en lååång stund där inne. Trevlig butiksinnehavare som jag bytte en del garnnörderi med. Återkommer gärna om vi har vägarna förbi! OM det blev något garn?? Vilken fråga! Självklart kom jag inte tomhänt därifrån, men betydligt fattigare......

Ännu en fantastisk solnedgång bjöds vi på i Mariestad.Idag fortsatte vi till Sjötorp och GötaKanals början, eller slut om man så vill. Parkerade husbilen vid slussarna och tog cyklarna på en tur längs kanalen till Lyrestad.
Sjötorp

Lyrestad


I morron åker vi vidare mot Karlsborg och ett annat vatten, Vättern.

På stickfronten är det nystart. Sista UFO:t är klart! Bara foto som fattas. Så en sjal är påbörjad med garnet jag hade med i bilen. Hoppas nu att det blir bra för det är tredje mönstret jag testar på garnet..... Skam den som ger sig!
Och så ska jag försöka komma ihåg att ta bilder i dagsljus, både på garnerna och UFO:t.

SES!!

2 kommentarer:

Henrietta sa...

Mina barndomstrakter! Vi hade sommarstuga i Töreboda och många sommarkvällar har jag suttit i Sjötorp och lyssnat på musik. I Mariestad har dom Klings glass, köp M400! Den är så god! Togs fram till Mariestad 400 år. I Karlsborg måste ni ju titta på militärmuseumet. Eller vad det nu är :o) Många somrar har jag varit där som barn!
Skulle vara härligt att uppleva det på nytt!
Hoppas vi ses snart!
Kramar

Eva Hudin sa...

Åh dessa underbara Sverigebilder, vi lever verkligen ett vackert land. Tack för att du delar med dig av er resa.