söndag 29 september 2013

Hål i plånboken?

Nu har jag shoppat loss igen!
Våran gamla tråkiga bokhandel har uppgraderats till en AKADEMIBOKHANDEL. Kan bara säga att det är ett lyft i stor stil! Jag gick runt och botaniserade bland alla böcker och hittade en handarbetshylla som är klart godkänd! Äntligen. Jag gillar att klämma och känna och kika innan jag bestämmer mig för att köpa dyra böcker.....
 Jag är så nöjd med mitt val av böcker, (så det gör inte så mycket att det blev dyrt).  Dessutom fanns det många flera att välja på.....
Lite annat smått och gott har det också blivit handlat:
 Tidningar att ha med till jobbet. Det fanns som vanligt en hel del "vill göra" i Kreativ Stickning.
"Hjälpmedel" för tofstillverkning hittade jag på TGR. Hoppas de funkar....
Men något mer garn har det inte blivit, tänka sig!

Mössorna har nu lämnat stickorna,

Ett nystan (100 g) Mellanraggi räckte till båda mössorna, men bara en tofs. Men mössan är lika fin utan tofs, så det gör inte så mycket. Nu måste jag fundera ut något nytt att ha med till jobbet. Det blir kanske ett par vantar på stickorna?
I kväll blir det sjalstickning!Långpromenad på förmiddagen i strålande solsken Åh, vad hösten är vacker.....
I alla fall när vädret visar sig från den bättre sidan!

I eftermiddag har jag varit på Tupperware-party. Självklart blev det en del beställt! Både det som var bestämt sedan innan och så lite annat bra att ha! Ja, där rök några hundralappar till! Resten av månaden blir till att hålla hårt om plånboken och bara öppna den i nödfall!!

Njut av hösten! (Det är gratis!)
SES.

3 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Men oj de där böckerna har jag inte sett - verkar klart intressanta! Får remma iväg till bokhandeln för att kolla in dem. Även tidningen måste jag kolla in!

Skönt att höstmössorna är klara!
http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

Eva Hudin sa...

De där böckerna skulle man verkligen vilja ta en titt i. Mössorna gillar jag. Ja, tänka sig, att allt det där som kallas naturen utanför fönstren är helt gratis. Allemansrätten är fantastisk! Skyltar med Privat Område är sällsynta.
När gäller garn finns det sällan några nödfall :-)
Hälsar
Eva

Eva Hudin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.