lördag 31 augusti 2013

Sensommarsemester

Halva sensommarsemestern har nu förbrukats! Och det gick i en rasande fart!! Västkusten är nu avklarad, både Hallands och Bohusläns kustvägar har vi åkt. Många små idyller har vi sett längs vägen. Men ställen som Smögen t.ex har jag svårt att förstå att man vill tränga in sig på! Husen låg ju nästan på varandra! Men visst, det är ju otroligt vackert där, i alla fall på sommaren!

Idag har vi tittat på annat vatten: Trollhättekanal
och så fallen vid Trollhättan. OCH vi kom lagom för att se när vattnet släpptes på. Vi var inte precis ensamma att se skådespelet!

Lite stickat har det blivit sen sist, så nu är mina sockor färdiga!

Första gången jag stickar den här typen av häl, dvs "istickad". Men det var ju smidigt att sticka båda sockorna på magic-loop, när hälen gjordes sist av allt. Garnet är Regia och fyndat på Tradera, och jag har mer garn kvar, så ett par sockor i barnstorlek ska det nog räcka till. Ja, så var det bara att fundera ut vad som ska hamna på stickorna härnäst. Har ett sjalgarn med i husbilen, så jag får väl leta fram ett mönster.... För helt utan sticke kan jag inte vara.

Till nästa gång:
Ha de' gott!!

6 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Snygga sockor med små prickkarameller på! ;-)

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

Pysselfarmor sa...

Snygga sockor med små prickkarameller på! ;-)

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

nattugglan sa...

Fina sockor.. jag har inte heller stickat den hälen nångång, bara försökt o det blev till inget tyckte jag..Fin utfärd ni ha gjort..

Lill Pepa Pysslar sa...

Hej. Var och hälsade på hos Nattugglan då ögonen fastnade på tassar och stickor... Jag har också hund o stickor så jag hälsade på hos dig också. Du har en fin blogg.

Hedvig sa...

Mysigt med sensommarsemester! Själv ska jag ha tidighöstsemester nästa vecka. :)

Eva Hudin sa...

Jag skickade en kommentar till Moby Dick, men den "försvann nog"! Hur som helst, husbilslivet verkar härligt, skulle kunna tänka mig en lite mini för Anjo och mig.