fredag 5 oktober 2012

Ingen tid över.....

Undrar vart all min sticktid tagit vägen?? Just nu hinner jag inte sticka en enda maska. Men kanske efter helgen, att det blir lite mer tid till handarbete. Nu är det vårt mobila hem som ska "avrustas" inför vintervilan! Jisses vad vi släpat med oss! Men det är ju klart, vi har ju bott där hela sommaren och så lite helgturer och nu sist på höstsemestern. Men nu börjar det bli färdigt. Skafferiet är tömt, dusch och toa städad, och sängarna tömda på sängkläder. Så nu får tvättmaskin och torktumlare gå varma. Skönt att ha allt rent till nästa säsong. Till helgen kör vi upp den till dottern och vintervilan.
Sen ska jag bara vila och sticka.......
Hösten har kommit med regn och rusk! Men visst är det vackert med alla fina höstfärger på träden?!
Efter allt regnande har mycket löv trillat från träden, så snart står de där alldeles kala.
Det blev en kortare promenad med hundarna längs norra delen av ån i dag. Det var vi mer än nöjda med efter gårdagens härligt långa skogsrunda med M och labbarna. Åh, vad vi hade mycket att ventilera, M och jag. Det var ju två veckor sen vi sist gick hundpromenad! Hundarna var också glada över att träffas igen! De hade nog saknat alla springlekarna...... Men som sagt, efter helgen börjar vardagen igen och allt blir som det brukar vara.
Med hösten kommer också lusten att baka bröd tillbaka. Så nu får jag gå igenom mina brödrecept och plocka fram surdegen från frysen.......

Nej, nu tar fredagsmys med lite god mat och ett glas rött!

På återseende


1 kommentar:

Skaparglädje sa...

Ja, fy vad det regnar här nere i Södra Sverige nu, det bara vräker ner.
Hoppas du snart får tid att sätta dig ber med dina stickor.
Trevlig Helg!