måndag 29 oktober 2012

Det blåser en storm över....

Ja, idag var det inga minusgrader när vi tog första "kisserundan" vid halvsju-snåret. Straxt över noll och blåst! Ja, det kändes lika kallt som i helgen!
Det har varit nästan vindstilla och mycket sol hela helgen! Det inbjöd till en härligt lång promenad på söndagen. Det blev en tur på ca 7 km och det var mer än lagom för mannens värkande leder. Men samtidigt är det ju bra för honom att röra på sig....
Kylan har tagit hårt på löven, så med dagens blåst är det nog bladlöst på träden i morron.

Jag har fortsatt att bara "softa"! Läsa en bok, virka lite på mössan jag började på, stickat lite på ena koftan (bara ärmarna kvar nu). Sakta men säkert växer projekten och det finns faktiskt hopp om att de ska bli klara!

Första mössan är nästan klar, ska bara till några varv svart. Sen är det bara att börja på nummer två. Hoppas de är klara till på lördag, när vi träffas hos kusinen som fyller 7 år.

Boken som jag läst heter [geim], av Anders De La Motte. Det var en "sträckläsningsbok"! Ett annorlunda "språk", men så tilltalande och som sagt den var inte lätt att lägga i från sig. Som tur är köpte jag del två också: [buzz], men den får vänta för jag måste hämta andan. Det ska komma en del tre också, [bubble], men den är nog inte utgiven ännu. Hämtar andan, det gör jag med en ljudbok som heter duga! "En man som heter Ove" av Fredrik Backman, uppläsare är min favorit Torsten Wahlund. Har inte hunnit så långt, men jisses vad jag har skrattat!!! En riktigt "må bra"-bok

Ska försöka lura ut dogsen i blåsten, för en skogspromenad. Tror inte det blir lätt. Får väl plocka fram täcken till dem, så de inte blir genomfrusna. Själv blir det till att ta på mössa och vantar.

Ha en fin måndag. Och håll i hatten om ni går ut!

SES!!!

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Ja huva, sex minus hade vi här i helgen. Det var man h´ju inte riktigt beredd på. Har inte fått på vinterdäcken på bilen än... :)

Huset på kullen sa...

Ja inte är det lätt att vara hund i detta väder. Man förstår att de inte gärna vill gå ut. Vilka fin mössa du vikar gillar färgerna i den. Ska blu roligt att se koftan sen. önskar dig en skön fredag kram Beijan

nattugglan sa...

Huvadåå va kallt det ska va för den stackars hunden, tur att du har den vita dräckten..Va häftig mössa..o böckerna verkade ju bra,,tackar för tipset. Ha en bra helg.