fredag 10 augusti 2012

Så var det dags, igen!!

Det lär nog inte bli någon kofta av mitt fina alpacka garn!
Efter att ha stickat ett bra stycke inser jag att "Näe, det blir inta bra". För breda ränder!
Nu är frågan, klarar garnet att repas upp en gång till?? Eller ska jag följa mannens råd och kasta det i soporna direkt?? Tål att fundera på en stund.
Medan koftskrället ligger till sig, så får jag väl plocka fram något av mina andra garner och göra något av mina planer....
Suger lite på en sjal i Fame trend paljett......

Semsterns sista dag har vi gått en riktig långpromenad, mannen, hundarna och jag. Det blev ca 12 km och lite mer än två timmars gång. Naturligtvis behövde himlen öppna sig när vi hade sisådär en femton minuter kvar att gå! Vi var som dränkta katter innan vi kom innanför dörren! Det brukar ju sluta att regna när man fått tak över huvudet, men idag fortsatte det att regna ännu värre, än när vi var ute. Med torra kläder på och en kaffelatte i koppen, så känns det ändå ganska bra.

"Viskleken" av Arne Dahl har jag lyssnat klart på. Kan rekommenderas! Arne Dahl gör i alla fall inte mig besviken. Har lyssnat på alla böckerna om A-gruppen och inte någon är dålig.
Nu har jag precis börjat på "Eldvittnet", av Kepler. Riktigt ruggig, redan i början av boken...
Ska jag nu sticka en spetssjal, går det inte att lyssna på ljudbok samtidigt! Så kanske jag ska repa upp koftan i alla fall??

På söndag blir det besök på hundutställning i grann staden! Jag ska bara titta, inte ställa ut någon av mina. Både Rhodesian Ridgeback och alla Vinthunds raserna, kommer att vara där. Så det blir mycket ögongodis att titta på!

På återseende!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nämen fy vad retfullt med koftan!! Det fina garnet o alla fina färgerna!
Har varit i R-by hela dagen på labbeklubbens inofficiella, så det blir inget för mig i morgon. Såg att whippet gick i ringen bredvid oss idag. Annars hann jag inte titta på något annat.
Höres =)