fredag 24 augusti 2012

Kan inte påstå.....

...... att koftan i mjukt alpackagarn är särskilt rolig att sticka nu när det är tredje gången! Men sakta, sakta växer den en liten bit i taget, så kanske den blir färdig någon gång!
Än så länge är jag nöjd med mitt upplägg. Får väl se hur länge det varar......

På balkongen blommar mina clematis. Tur jag haft en så bra blomvattnerska medan jag varit borta! Tack M!!I den stora vita krukan finns en mörkt röd clematis också. De skulle blomma lite omlott. Men så är inte fallet. Den röda är överblommad för länge sen.... Ja, ja, det blir inte alltid som man tänkt sig.

I går var det stickcafé! Kul att träffas igen efter sommaruppehållet. Många go'a skratt, go'fika och några varv stickade på koftan. Vad mer kan man begära??

Långpromenad med mannen och hundarna blev det idag på förmiddagen. Tromtö naturreservat fick ett besök. Trodde att vi skulle vara ensamma där, sådär på fredagsförmiddagen, men där stod redan en fyra fem bilar när vi kom! Området är populärt, så på helgerna är den lilla parkeringen oftast full.
Men vi kunde gå "slingan" och endast möta ett sällskap, så hundarna fick vara okopplade. De är duktiga och håller sig intill oss, så då går det ju bra.

I veckan som kommer börjar Gina's fortsättningskurs i agility. Ska bli kul att komma igång igen. Dessutom ska vi börja en lydnadskurs, Gina och jag. Måste ha lite mer kontroll på yrvädret om jag ska kunna styra henne på agilitybanan! Bara att krypa till korset. Jag tycker inte lydnadsträning är kul!!

Helgen blir vi "hemma" i lägenheten. Vi ska testa lite kräftor..... Jag hade aldrig kommit på idén att köpa kräftor, men nu har vi fått ett gäng svenska kräftor, så jag får väl göra ett försök. Tycker inte skaldjur är någon höjdare, men äter räkor om det bjuds. Jag får återkomma om kräftorna var godkända. Kanske jag gillar dem bättre nu "på gamla da'r"??

Glöm inte bort fredagsmyset......
SES!

1 kommentar:

Henrietta sa...

Vad fint det blev med nya headern! Fast du kanske har haft den länge men jag som inte sett den :o))
Lycka till med koftan! Förhoppningsvis blir den urtjusig!

Kram och trevlig helg!
//Henrietta