onsdag 8 augusti 2012

Det går långsamt....

.....ja nästan i snigelfart! Jag menar mitt nya koftprojekt. Tunna stickor och många maskor på varje varv, ja då tar det tid. Ska försöka få till någon bild på "koftan" till nästa gång.....Sen är det ju allt det nya garnet som lockar...... Som vanligt har jag en massa planer för det. Ska kanske skriva upp planerna på en lapp och lägga tillsammans med garnerna, så jag inte glömmer??!!
Vi är tillbaka på hemma plan igen! De sista semesterdagarna bor vi kvar i vårt mobila hem. Efter fyra veckor på vägarna i Norge och Sverige känns det skönt att vara "hemma" igen. Nu hoppas vi bara att de sista dagarna innan vi börjar jobbar igen, ska bli soliga och varma! Önska kan man väl få göra??
Idag blev det en efterlängtad hundpromenad med M och labbarna! Gissa om det var populärt?! Det var väldans länge sen vi träffades för "dogwalking". Hundarna härjade som vanligt och vi tvåbeningar övade upp käkmusklerna. Gissa om vi hade massor att prata om????
Nästa vecka startar vi upp vårt "stickcafé" efter sommaruppehållet. Ska bli kul att träffa alla igen.
Å så är det snart dags för fortsättningskursen i agility. Ska bli så roligt........
Men allt det här innebär också att hösten närmar sig med stormsteg! Jag vill ha lite mer sommar.......

På återseende!

1 kommentar:

Eva Hudin sa...

Så förargerligt med koftan, men en stickerska måste ju även vara bra på att repa upp :-/
Jag har också läst (lyssnat på) alla böckerna om A-gruppen och jag saknar gänget för Arne Dahl skriver så bra.
Lyckliga Mika får springa fritt tidigt på mornarna när det är tomt på stranden, så här års är det ju annars hundförbud där.
Jag ringde en systerdotter i går eftermiddag, hon satt i en bil i Kivik, jag hörde knappt vad hon sa för storregnet slog mot bilen. Idag skiner solen här, men det kan ju snabbt ändras.
Må väl!