söndag 22 april 2012

Våren är på G!!


Firade min födelsedag med husbilsutflykt till Brösarps backar. Tänkte kolla in Backsipporna. Men de lyste med sin frånvaro. Något som lyste var däremot Gullvivorna! Det var ju bara på södersidan av backarna som de kommit i blom, men de var i knopp överallt! Vi fick en fin dag, trots dis och dimma. Temperaturen var inte i topp precis, bara 5-6 grader, så någon övernattning i husbil blev det inte.Tillbaka efter promenaden i backarna, var det två frusna hundar som ville ha bästa hörnan i soffan!

 Dagen avslutade vi med att äta god mat på en av Karlskronas Thairestauranger. Ja, så nu är man ytterligare ett år äldre, men om jag blivit klokare vet jag inte?!

Idag på förmiddagen gick mannen och jag med hundarna på Tromtö. Bokarna har stora bladknoppar nu, så snart blir det den där skira grönskan i skogen. Men tills dess fick vi nöja oss med alla vitsipporna. Och det är inte fy skam det heller!


Sen senast har det blivit några varv på min sjal och sockorna på magic-loop är nästan färdiga. Det är önskemål om långa skaft på dem. Så det blir allt några varv extra innan de går att maska av.
Förkylningen håller sig envist fast! Orken finns inte riktigt, men den kommer väl tillbaka när viruset flyttar ut??

Ha nu en fin avslutning på söndagen.

PÅ återseende!


Inga kommentarer: