söndag 29 april 2012

Till slut.....

....ser det faktiskt ut som om våren hittat hit!!
Hundarna fick följa med in till Karlskrona i fredags. Knit Pro-stickorna skulle kompletteras. Det blev en skön hundpromenad längs kajerna. Soligt och nästan vindstilla. Vi njöt av värmen....
Passade på att gå en vända på torget också! Nya blommor till balkongkrukorna, och på vägen hem stannade jag till vid handelsträdgården. Två nya klematis blev det. De får ersätta den som blåste sönder i vintras. Hoppas de nya kommer att klara sig bättre. Får väl vinterplacera krukan något mer i lä....
Hemma njuter hundarna när solen tittar in:

På stickfronten.......
Ett par raggisar har blivit avmaskade. Äntligen, tycker allt jag gör tar en himla massa tid?!
Stickade i Raggi, med stickor 5mm, på magic-loop. Långa skaft, enligt önskemålet och avmaskade med elastisk avmaskning. En ny variant av avmaskning för mig, men så bra det blev!

Ett nytt projekt har hamnat på stickorna! Garnet är supertunna Indiecita Alpaca Fleece, 100% alpacka ull och stickor 2½-3 mm. Det här är vad jag tänkt mig:
Vi får väl se hur det blir med det! Har redan repat upp två gånger! Men jag tillhör ju den envisa sorten, så kanske.......... Älskar det här garnet, så något ska det allt bli!!

En sista jobbnatt återstår. Så i morron när jag tar mig ur sängen framåt lunchtid, blir till att njuta av Valborgsfirande. Hoppas vädret håller i sig, för då blir det nog en övernattning i husbilen.

Önskar er alla en varm och solig Valborg!

SES!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Ja! Till slut har våren hittat hit också, äntligen! :)