söndag 8 april 2012

Det finns hopp.....

.... om att det blir vår igen! Idag, Påskdagen, har det varit soligt hela dagen. Vinden har avtagit och på det stora hela har det varit gott väder! Hundarna och jag åkte till Rosenholm och gick en härlig långrunda över fälten.
Full fart på vattnet var det i ån som vi gick över. Det var fler än vi som passade på att njuta av solen idag. Vi mötte många till häst och flera joggare och så såna som jag, som gick med sin hund.
Innan vi åkte hem tränade vi lite agility på hundklubben. Båda hundarna tyckte det var kul.
Eftermiddagen har de tillbringat i sängen med sin husse, som blivit fullständigt däckad av en vårförkylning.
Min eftermiddag har ägnats åt att pyssla om krukväxterna lite. (Man får ju överraska dem emellanåt!)
Sedan gjorde jag en djupdykning i garnförrådet......
Den här sjalen är jag riktigt sugen på. Men trots allt garn, så var det inte så lätt att välja........
Till slut blev det ett alpacagarn från Drops. Färgen är mer grönblå (petrol?) än bilden visar. Satsar på mina Knit-Prostickor, bara de nu håller.........
Hoppas att jag reder ut mönstret, för det är ju på utrikiska. Jag har precis börjat, och det verkar inte allt för avancerat. Jag får återkomma med uppdatering och bilder.

Ytterligare ett projekt är färdigt. Sockorna stickade från tån upp, på magic-loop. Det blev härliga raggisar i lite tjockare garn och med lite längre skaft. De ska få värma dotterns fötter.
Garnet är Regia Highland Tweed, och det gick åt precis 100g, så det är 50g kvar på nystanet. Undra om det räcker till ett par barnsockor????

Bara en dag kvar av påskledigheten. Som vanligt har tiden bara rusat iväg. I kväll blir det ingen påskmat. Det blir asiatiskt, med wokade grönsaker och kött, till det ett het jordnötssås och ris. Efter maten blir det nog lite stickning och en ljudbok......

Önskar er en skön avslutning på Påsken!

På återseende.

1 kommentar:

Anki sa...

Håller med dig,visst finns det hopp om vår.Idag blev det långrunda på Kvalmsö och där den kalla vinden inte kom åt var det riktigt härligt.Nu är min påskledighet slut,ikväll blir det jobbet,kanske jag har vunnit ngt på lotteriet att sätta tänderna i,nu när man har vant magen vid sötsaker(det var inte så svårt,tyvärr)Ha det bra!