måndag 2 april 2012

Ordningen är återställd!!

Efter att ha haft försommarvärme, så har nu det riktiga vårvädret infunnit sig! Blåsigt, kallt, en och annan snöby och frostnätter..... Så nu är vädret i fas med årstiden.
I hagmarken hos dottern blommade vitsipporna när vi var där i helgen! Alltid en början. Ska bli roligt att följa utvecklingen och se vad som kommer upp efterhand....

Idag gick vi vår långrunda tidigt. Termometern stod på några minusgrader, när vi gick hemifrån. Tid för vaccinationer hade vi hos vår veterinär i byn, redan kl.09. Sen tog vi skogsrundan på dryga en timme, innan vi gick hem.
En tunn ishinna låg på kärren, rimfrost var det på stigarna som låg i skugga. Kallt tyckte fyrfotingarna.....

Hemma igen blev det en latte, ljudboken och strumpstickning....... Gör som hundarna idag! Sätter mig där solen lyser in och njuter av värmen.

Känns som sticklusten återvänt och det finns massor jag vill göra, så jag har börjat på lite nytt och känner mig för, vilket jag vill fortsätta med.
Sockorna på magicloop sjunger på refrängen: snart klara! Jobbsticket är vanlig sockstickning i Fabel och så var jag ju tvungen att testa lite sjalstickning! Har påbörjat en "pyttipanna" i Kunstgarn, från Hjertegarn. Får se om jag fortsätter på sjalen, eller jag testar något annat mönster.......

Till kvällen blir det första kurstillfället för Gina i nybörjaragilityn! Inte det bästa vädret för en italienare, så det får väl bli täcke på i kväll......

Hoppas det blir en fortsatt bra måndag! Den har i alla fall börjat bra.....

SES!!

4 kommentarer:

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Vilka härliga vårbilder! Här är det kallt som tusan fast solen skiner. Har precis kommit från biblan med en ny laddning ljudböcker, så nu jag gör som du, sätter mig! Take Care!

Anita sa...

"Kramen" värmde - tack. Det är lätt att tro att allt skall vara som innan när man kommer tillbaks till samma jobb.
Då har du en trötter hund ikväll misstänker jag.

Skaparglädje sa...

Du trotsar kylan och ger dig ut på riktig långpromenad , ja, det har jag också gjort med hunden. Det är faktiskt så skönt att röra på sig.
Vitsippor är så fina.
Kram!

Lisa lagom sa...

Så härligt det ser ut med vår! Här hade vi -13 i morse och det har snöat till och från de senaste dagarna.....