måndag 27 februari 2012

Sen sist,

.....har det inte blivit stickat en endaste maska! Torsdag och fredag var sovdagar efter nattjobbet. Det blev en kortare runda med hundarna i skogen när jag vaknat på fredagseftermiddagen. Vädret var ingen höjdare, blåsigt och ruggigt, men hundarna brydde sig inte så mycket. De var nöjda med att få springa fritt. Toppen på en hög tall hade blåst av och den inspekterades ingående av hundarna.

På väg hem passerade vi det här trädet:
Holken är i modell större. Har tyvärr glömt vilken fågel som ska bygga bo där.....
Vid åmynningen ligger nya bryggsegment och bara väntar på våren. Det är kommunens brygga som ska uppgraderas.

På kvällen blev det fredagsmys med god mat och lite rött.

Hela helgen har vi varit hos dottern och fixat med restaurerig av hagmarken. Men snart är det klart, tror jag i alla fall. Så här såg det ut när vi började i lördags.
Ris släpades och eldades upp. En stenmur har kommit fram, när alla träd och en massa slån kom bort.
Stockar lastades på traktorns släp och tömdes av vid stallet, där vedklyven står. Det lär bli mycket ved...
På söndagen fortsatte vi med att elda ris och flytta stockar, och när vi gick hem var det mesta av riset bara aska. Vädret var perfekt för utevistelse, soligt och många plusgrader. En och annan hamburgare och korv slank ner under helgen, grillglöd fanns det gott om. Men efter två dagars grovarbete däckade vi tidigt i går kväll, mannen och jag, totalt utmattade. I dag när jag vaknade kände jag av flera muskler som inte blivit använda på länge.....
Som sagt någon tid för stickning har det inte blivit och datorn har varit avstängd i många dagar.... Men i morgon ska jag bara sitta ner och sticka och kanske kolla någon gammal film!

På återseende, go' vänner!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Låter som ett väldigt slit, men kanske lite mysigt också? :)