måndag 5 mars 2012

Ytterligare en vecka.

Det har blivit glest med inlägg här på bloggen ett tag! Tiden måste ha accelererat med 100%, minst!!!
För tiden går så fort och jag hinner inte med någonting. Förra vecka försvann med sovdagar och en utbildningsdag på jobbet. Helgen försvann hos dottern och fortsatt arbete med att återställa hagmarken, som vuxit igen de sista 25 åren. Men nu börjar vi se slutet.
Det var härligt vårväder i lördags och hundarna passade på att njuta i solen, medan vi jobbade. Två tredjedelar är nu färdiga av ca 1 ha hagmark. Vi hoppas att det sista ska bli klart, medan det fortfarande går att elda ris. Men det torkar upp fort när solen värmer och det är lite vind. Nästa helg är redan inbokad, om vädret tillåter.

På stickfronten har det inte hänt så mycket. Mössan/luvan blev färdig för en vecka sen. 

Sedan dess har stickorna fått vila.  Trots allt garn i gömmorna har jag inte kunnat hitta något att sätta stickorna i. Märkligt??
Har tittat runt hos er andra och konstaterar att ni är så flitiga! Hur hinner ni med allt??? 


Idag återkom lusten att få använda stickorna och då visste jag precis vad jag ville göra....
En luvtröja till yngsta barnbarnet J. Mönstret är ju visserligen på utrikiska, men det ska nog gå. Mjukt akrylgarn (maskintvättbart, för stressade småbarnsföräldrar) och stickor nr 8! Tror inte jag stickat något plagg med så stora stickor tidigare. Det får bli mitt nya jobbsticke ett tag framåt. Några fler tröjor med pippimönster blir det inte!!! Hmm, hoppas jag kommer ihåg det.......

Något annat som jag ser fram emot, är att det snart är dags för vårens  agilityträning! Hoppas vi kan pricka in några tävlingar i den kommande säsongen. Förra året blev det bara två.....

Ha nu en go' måndagskväll, alla ni där ute i stugorna!

Ses!3 kommentarer:

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Det där med mönster på utrikiska är nog inte min grej, jag blir så snurrig i bollen. Ja, nu är det härligt för hundarna och här har det dessutom torkat upp så det går att hålla hyfsat rent inne. Senvintertröttheten är hemsk!

Önskar också dig en bra måndagskväll!

Hedvig sa...

Jag håller med. Jag hinner inte heller någonting... :) Fina stickningar du har på gång i alla fall!

Kristina Bonander sa...

Vilket fantastiskt jobb ni gör som försöker återställa den gamla hagmarken. Hag- och ängsmark är verkligen något bland det finaste vi har.

Många hälsningar
Kristina