onsdag 21 mars 2012

VÅR!!!!!!

Nog kändes det som vår idag! Termometern stod på ca 15 grader och solen strålade från en blekblå himmel! Tog hundarna i bilen och åkte till Wämöparken.
Kan säga att jag inte var ensam om att njuta av våren i parken! Förutom alla hundägare som rastade sina fyrfotade vänner, så var där full aktivitet från kommunen, som räfsade undan höstlöven och ansade träd och buskar. Åh, vad vi hade det gott, hundarna och jag! Jag hittade även årets första vitsippor!
Fortfarande bara knoppar. Men visst är det väl vår nu?!
Ville inte åka hem efter parkpromenaden, så vi stannade till på campingen också! Trodde att jag skulle vara ensam där..... Men det var fler som längtade till campingsäsongen! Kände igen några från i somras. De hade fika med sig.... Det hade ju varit gott!!
Även campingen vårstädas inför säsongsöppningen 1 april!
Lät hundarna springa av sig på de öppna gräsytorna innan vi åkte hem.
Det blev en del bus också!
Vi har haft en riktigt fin "må bra"-eftermiddag, fyrfotingarna och jag.

Lovade bilder på huvtröjan, som jag gjorde färdig i går.....

Färgen blev ganska bra återgiven på bilderna, konstigt nog?! Det ska egentligen vara en ficka på framstycket också. Men... jag har inte bestämt mig ännu om jag ska sy dit den? Väntar till i morgon när svärdotter och barnbarnet kommer, så får de bestämma! Jag har ett nystan kvar. Funderar på att göra en mössa också........

Får väl plocka fram mina sockor på magic-loop, som har blivit liggande en längre tid. Kan vara lagom avancerat till Sveriges Mästerkock i kväll!

Njut av vårkvällen!

På återseende.

2 kommentarer:

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Ja, nu är det vår ändå. Vilka fina bilder från Blekingeland! Och vitsippor har du sett. När jag fått ny höftled/kula ska det lufsas av bara den i skog och mark och på ängar och vid havet :-) Kakmonster är jag! Nu cyklar jag med Mika, och det är bara hon som får motion. Jag gillar färgen på huvtröjan. Må väl! Här är det också full aktivitet på campingen, påsken verkar vara startskottet för campare.

Skaparglädje sa...

Vilken härlig dag du hade i går. Våren är så efterlängtad. Jag arbetade på dagis i går och vi hade fika med oss och gick till skogen, barnen tyckte det var så roligt.
Huvtröjan är jättefin. Ska ditt barnbarn få den.
Kram!