Sidor

lördag 5 oktober 2024

Förkyld!!!!🤧🤒

Hur gick det till?
Ja, det började med maken...... sen blev det min  (o-)tur! Halsont och snuva, men ingen hosta eller någon direkt feber. Elände nu när när det varit fina badmorgnar och jag har fått avstå mina kallbad! 
Jag har ju inte haft en förkylning sen jag började kallbada, och det är tre år sen! Ja, ja, tillslut trillar man dit. Bara att gilla läget!
När jag inte kan bada - får jag trösta mig med lite garnköp! 
Sockgarner kommer att gå i "Colorwork Cuff Club", som pågar i 12 månader. Det är redan månad tre, nu i oktober. Månadens mönster ser ut så här:
Små söta spöken! Det fanns ytterligare ett alternativ med äpplen. Men jag föll för de här! Jag hade bara 50g av det gröna och det räcker inte till ett par sockor, så jag köpte till ett nystan. Och vem vill inte ha lite glitter på fötterna? Kunde inte motstå Opalgarnet, som är marknadens bästa sockgarn, i alla fall enligt mig!
Eftersom det är "socktober", så har Järbo 20% rabatt på sina sockgarner. Det blev en "liiiten" beställning av Junior Raggi! Tog beställningen fraktfritt, så det dröjer innan den kommer. Minns inte att jag stickat med Junior Raggi innan, så det får bli en ny erfarenhet. 
Annars lunkar tillvaron på som vanligt.
Svärdottern var här  igår förmiddag och det blev två par byxor upplagda åt henne.
Jisses, vilken vidd det var i byxbenen! Inget för en tant som mig!
Idag ska vi göra ett försök att hitta "trattisar"!  Sommaren och hösten har varit torr, men en del regn föll i september,  så kanske vi hittar några?
Lördagens hundpromenader har börjat, så Myra och jag satsar på att gå med i eftermiddag.  Hoppas det soliga vädret håller i sig! 

Siv