söndag 2 april 2017

April, april.....

Igår var det sådant där ljuvligt vårväder, som det kan vara i början av April.
Vi gick en riktigt lång hundpromenad runt Skärva och Sjuhalla. Mannen hade kamera med, så vi var ute länge!
Vitsipporna är i full blom på många stället och även vårlöken är framme och lyser med sina gula blommor.
Efter lunchen fick jag ett behov av att plocka fram cykeln för en första tur! Lurade med mig mannen, på en nästan 2 mil lång första tur! PUH!! Det var mört i låren när vi kom hem! Men oj så härligt det var.
Till kvällen började jag sticka på sjalen som jag bestämt till mitt garn. Björkö-sjal av Anna Friberg / Yarnesty

Kom inte så långt, men tror att det ska bli bra - trots att det är bara rätstickning! Jag är ingen älskare av enbart rätstickning, men tänker ge det här mönstret en chans.
I dag är det aprilväder - igen! Dvs regnskurar och mulet. Inget väder som inbjuder till cykelturer. Hade en liten fundering på om jag skulle cykla till jobbet i kväll. Men den funderingen är inte aktuell längre. Jag väntar nog med cyklingen till vi flyttat ut på Campingen.

På tal om Campingen, så har den fr.o.m den här säsongen nya ägare. Ett bolag som äger flera campingplatser, Nordic Camping & Resort, har köpt Skönstavik. Planerna för vår camping är fler stugor och att göra husbilsplatser. Vi får väl se hur det går med det. Vi checkar väl in nån gång i Påskhelgen. Jag ska naturligtvis jobba mitt i helgen, så det blir inte så mycket ledigt för mig då.....

SES......Inga kommentarer: