måndag 16 maj 2016

Reaverse Star Edition........

Nu är de överlämnade till födelsedags-"barnet"! Även om hon inte fyller år förrän 30 maj, så har hon fått presenten, (vi är på resande fot när födelsedagen infaller).Jag är jättenöjd med dem! Och de passade perfekt på fötterna de var tänkta till!
Som sagt, det var mycket "pill" med dem. Men samtidigt var det kul att göra något lite annorlunda. Men som jag befarade, så var det "orättvist" att bara mamman fick ett par........ Så jag får väl samla ihop mig och göra ett par till dottern också. Men det får bli till hösten. Hon har födelsedag 1 november, så jag ska nog hinna fixa det.

I helgen har vi varit på Konfirmation. Som vanligt var det stämningsfullt i kyrkan. Konfirmanderna hade ett litet "uppträde", samt sjöng två sånger.

Det var deras "redovisning". Alldeles tillräckligt, för alla småsyskon hade liiite svårt med att sitta still, högmässan varar ju en bra stund.....
Men till slut fick konfirmanderna tåga ut:
Och sen fick mormor ta kortet!

Lycka till med resten av ditt liv Victor!

Och så var det FOTEN!
Den är helt klart på bättringsvägen...... men vacker är den inte. Eftersom jag lindade vristen ganska hårt, när den var nystukad, så har jag blåmärken, både på vaden och under fotknölen.
Men idag kan jag gå hyfsat, med ett par tygkängor som stöd. Så det blir allt till att masa sig till jobbet på torsdag kväll!
Efter all torka som varit under "våren", så har vi nu fått regn i massor. Det har regnat näst intill oavbrutet sen natten till i söndags! Fortfarande regnar det, så det passar ju bra med en stukad fot - för här är det ingen som vill gå ut!

SES!!!

1 kommentar:

Henrietta sa...

Tjusiga skor ;) förstår att det var en del att göra innan de var färdiga.
Ja det finns en sådan ro i kyrkan, man blir alltid lite extra ödmjuk tycker jag.
Skönt att foten mår bättre, sådan otur du hade!
Kram Henrietta