fredag 27 februari 2015

Som bortblåst!

Det är min sticklust!!!!! Tittar på mina UFO:n stickar något varv här och ett där. Men nej, den där riktiga lusten till stickorna saknas. Och jag som började på en ny Mysteriesjal i lördags. Har väl kommit halvvägs på ledtråd ett och ledtråd två kom ut i måndags! Ligger liiite efter.
Mönstret är lätt och garnet är ljuvligt, men vad hjälper det?? Det får väl ta den tid det tar! Förr eller senare kommer lusten till stickorna tillbaka.

Ny hundbädd är inhandlad till den frusna Whippeten. En "Cavebed"!
Självklart blev den godkänd! Men även vår gamla ridgeback tycker att den är hennes! Men Q vill inte ha "täcke", utan ligger gärna uppepå!
Som tur är kan de samsas......

Nya tunna stickor kom med posten idag! HiyaHiya fasta rundstickor 2 mm och 2,25 mm med kabel 100cm. Behövs när jag stickar sockor med Magic-loop. Även ett Mohairgarn åkte med av bara farten.
Bild lånad från texTera


Tunt som sytråd! 25 grams nystan med 250 meter! Två stycken har jag och de ska stickas tillsammans med annat garn och så småningom bli en tröja till mig! Fast jag har inte bestämt mönster ännu.... Får ju invänta sticklusten först!


Funderar på om jag drabbats av "vårtrötthet"?? Är i alla fall otroligt trött, hela tiden. Och det är inte likt mig!! Jag brukar vara full av energi så här års ( ja egentligen alltid, oavsett årstid). Men i år vill det sig inte riktigt..... Kanske åldern "tar ut sin rätt"??? Man är ju inte precis 25 längre! Äsch! Jag har nog bara sovit för lite efter mina jobbnätter!! Får väl " spotta i nävarna" och ta nya tag i morron!
För nu blir det Fredagsmys!

SES!!

2 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Bara en tanke apropå din trötthet...gå för säkerhetsskull och kolla ditt blodtryck. Jag var så där för några år sedan och det visade sig att jag hade för högt blodtryck - jag som alltid haft för högt. Så nu äter jag medicin....det är inte så högt mitt blodtryck, men det räckte för att jag skulle känna mig helt slut.

Pysselfarmor sa...

hmmm jag menade att jag alltid haft lågt blodtryck....fingrarna skrev fel ha ha ha

det konstiga i kråksången om detta är att man hittar inga fel på mina värden...blodfetter, diabetes, kolestorol mm ....allt är helt normalt?!