söndag 22 juni 2014

Som Ferdinand.....

Ja ni vet Disneys tjur på julafton.Det är så jag tillbringat de senaste dagarna (eller är det veckor?)! Tar det lugnt, luktar på blommor och stickar ett varv eller två....

Jobbar några nätter emellanåt och då har mina "gladsockor" fått följa med. Men det har inte blivit så mycket stickat, för nätterna har varit fulla av jobb!
 Har bestämt mig för att sockorna får vara så här olika. Det är ju på mina fötter de ska "bo"!

Är inne i en ny "garnköparsväng", IGEN! Jag som skulle minska mitt lager...... Ja, ja förr eller senare försvinner väl  ett och annat nystan!
Jag har varit inne på Stäkets Hantverk & Design många gånger och tittat på de fina garnerna..... Men nu beställde jag hem ett nystan sjalgarn, som damp ner i brevlådan innan midsommar. Handfärgad Baby alpaka 70% och silke 30%, 800 m per 100 gram.
Har flera sjalar som jag vill sticka, så nu gäller det bara att hitta det perfekta mönstret till detta ljuvliga garn!
Fyra veckor kvar att jobba innan det är min "tur" att ha semester! Känns som om hela sommaren försvinner innan det är dags för min ledighet. Men den som väntar på något gott, osv.....

Vi tar väl en tur då och då, med vårt mobila hem, mellan mina jobbnätter, så jag ska väl inte klaga för mycket!!
Midsommar firades tillsammans med barn och barnbarn, hemma hos dottern. Det dukades upp på höloftet, eftersom regnet hängde i luften. Vi fick en härlig eftermiddag och kväll!

SES!

1 kommentar:

Pysselfarmor sa...

Det är skönt att ta dagarna som de kommer och göra det man har lust med t.ex. lukta på blommorna eller kanske ta sig en tupplur ;-)