onsdag 23 april 2014

50 nyanser.....

av GRÖNT!! det bjuder moder natur på just nu!

Det är ju inte helt lätt att få med alla olika nyanserna på bild! Så ut i friska luften och spana in själva!
Jag älskar våren och alla dessa gröna färger.
Det gör inte maken!! Eller jo, det gröna är väl OK om det inte hade varit för allt pollen som far runt i luften!
Här frustas och nyser och snörvlas det hela dagarna. Ögonen är röda och kliar. Det är faktiskt lite synd om honom.......

Gullvivor i blom, hittade vi på hundpromenaden idag. Känns som det är lite tidigt?? Men det är det säkert inte.
Blåsipporna är förbi och snart är även den vita varianten överblommad. I stället lyser dikena av gult! Maskrosor i mängder! Men de är ju fina de också. I alla fall nu, när jag inte behöver rensa gräsmattan från dem!

På stickfronten inget nytt!! Jag kämpar med lååånga varv på min Mysteriesjal. Det går trögt, kan jag lova. Jag har precis börjat på ledtråd fyra. Ledtråd fem kom ut i fredags och jag har kollat in alla färdiga sjalar på Ravelry. SUCK, så fina de är!! Men långa varv och massor med aviga maskor i bakre maskbågen gör att det tar tid att sticka. Men mönstret är ändå roligt att sticka, så jag kämpar på.

Som jobbsticke har jag ytterligare ett par sockor. Tå-upp på magic-loop, med ett enfärgat sockgarn som jag stickar med för första gången.
Har varit dålig  på att ta bilder, så jag har inget att visa, men jag har kommit en bit på väg.

Skärtorsdagen flyttade vi ut i vårt mobila boende! Påsken har ju varit ljuvlig, med sol och värme. Så här har det njutits. Både två och fyrbenta har gottat sig i solen....
Zelda har börjat vänja sig vid "compact living", och det går riktigt bra. Hon ska ju bara hitta det bästa stället att sova på:
En plats i solen, är ju aldrig fel??!!

Till nästa gång ska jag minsann försöka få till ett foto på sjalen och kanske även på sockorna!! (Hoppas nu att jag kan komma ihåg det här?)

Ha de´ gott och gå ut och njut av det gröna!!
SES.

Inga kommentarer: