fredag 31 januari 2014

Har inte haft tid!!

Ska jag säga som "bara" jobbar deltid och dessutom på natten!! Har ju hur mycket tid som helst, eller??
Tid till bloggning är det jag bortprioriterat sista veckan. Jag har stickat LOVIKKAVANTAR till mannen. De behövde ju bli färdiga snabbt medan det fortfarande är vinter! Och färdiga blev de och tvättade och "ruggade" på insidan och lagda på tork! Så nöjd med resultatet! Tills jag hittade ena vanten i soffan! Den hade helt plötsligt fått ben! FYRA STYCKEN, närmare bestämt. Dessutom hade den blivit "maläten" av en större fyrbent "mal"!
Jag brukar inte bli ARG, på mina fyrbeningar med då blev jag det! Men när jag lugnat mig lite så gick det att fixa till vanten. Klippte bort en bit och plockade upp maskorna och stickade på en ny mudd. Visst syns det, men det stör inte och mannen har numera varma händer på våra hundpromenader, med ett par tunnare fngervantar under Lovikkavantarna.

Sen har jag stickat på min MKAL, Folow Your Arrow. Är väldans nöjd med resultatet så här långt. Tre delar av fem är färdiga och nu är det ganska många maskor på rundstickan!
Måste byta till en längre rundsticka när jag börjar på nästa ledtråd!

Jag har lyssnat på ljudbok också i veckan. Äntligen har jag hittat tillbaka till lyssnandet! Har många "olästa" böcker att komma ifatt med, så våren är räddad! Men jag får ju ha lite enklare arbeten på stickorna om jag ska lyssna också!

Shopping-genen har jobbat hårt i Januari! Lånade ett gäng stickböcker på Biblioteket och det var ju en som jag absolut ville ha i min hylla! Nämligen, "Vantar för alla årstider". Så efter en "rundtur" på Adlibris och Bokus, klickade jag hem några stycken! Varför nöja sig med EN???

Så nöjd med mina fyra nya böcker!
Massor av inspiration och "vill göra" projekt! Så det är väl bara att fortsätta på nyårslöftet och använda garn från lagret och stoppa en slant i sparbössan efter hand som garnet förbrukats!

Hoppas nu att det snöat färdigt för dagen, så vägarna har blivit plogade tills jag ska ut och köra. Ska till jobbet i kväll igen och det är ju inte så kul att köra på moddiga vägar!!

Trevlig helg!

1 kommentar:

Pysselfarmor sa...

Jag har läst det där om mal på fyra ben på olika bloggar så när fyrbeningen hälsar på hos oss så är jag så himla noga med att lägga upp all stickning högt även om hon aldrig har visat minsta lilla intresse för den. Man vet aldrig - helt plötsligt kan "hungern" slå till!! :-))
Skönt att du fick ihop det hela igen!
Tänk stickböcker får man aldrig för många av! Det liksom hörtill att ha en drös i bokhyllan fastän det finns så mycket mönster på internet.
http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/