måndag 4 februari 2013

Vem har beställt det här vädret??

Inte jag i alla fall! Snön yrde runt knutarna i eftermiddags, med stora blöta flingor. Det var ju plusgrader i luften, så nu är det slaskigt och kladdigt ute igen. SUCK!


Helgen har vi ägnat åt hagmarksrestaurering! En fin omskrivning på ett rysligt slit och släp!! Men fint blir det och mycket har vi fått gjort. Det är ju helg nummer två som vi har jobbat på det.
Så här såg det ut när vi började.....


Efter två helgers slit.....
Efter många timmar ute med tungt kroppsarbete, funderar man inte på någon längre uppesittarkväll framför TV:n!  Nej, det har blivit tidigt sänggående med värkande kroppar. 
Nu blir det en veckas vila och återhämtning, innan vi ska "på det" igen!

Trots att jag varit trött i kroppen har det varit avkopplande att ta fram "koftstickningen" en stund på kvällen. Ett par var varje kväll har den vuxit, så snaaart är sista minskningen på oket gjord! Har faktiskt kunnat prova
den med rundsticka och allt. Tror att den blir godkänd........

I kväll är det dags för jobbet igen och jag måste komma på något sticke som kan följa med! Just nu har jag bara koftan "på G"! Jag får väl slänga ner garn och stickor, som kan passa till sockor eller muddar. 
Lånade lite böcker på Biblioteket, bl a "Sticka småvarmt" av Johanna Wallin. Tar den också med i jobbväskan, så har jag lite att välja på!

På återseende!

3 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Oj, vad ni har jobbat. Jag förstår att tröttheten däckade er. Busvädret besökte även den här delen. Från gröna gräsmattor till vita gräsmattor på några få minuter för att lika snart "försvinna". Jag har följt följetongen med koftan, nu verkar den definitivt att vara på väg att bli färdig :-)

Pysselfarmor sa...

Jag är i varje fall oskyldig till vädret :-))
förstår också att ni somnade ovaggade på kvällen. Men det känns skönt efter sådan framfart och fint blir det.

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

förlåt en liten kommentar om att du kanske skulle få fler kommentarer om du gjorde så att man kan lämna Namn och webbadress. Alla har inte google-konto

Pysselfarmor sa...

:-))

precis så menade jag :-)