söndag 18 november 2012

NEEJ! Det får inte vara så....

Bestämde mig, (efter att ha sovit på saken), att repa upp min blå kofta. Garnet räcker nog till en kofta/tröja i barnstorlek. När jag sitter med det upprepade garnet framför mig, tycker jag att det ser lite ut. Kan absolut inte vara 4 hg garn det här! Börjar rota i mina olika stickpåsar och se! Där i botten av en ligger ett helt hekto garn till!!! Så nu har jag repat upp koftan i onödan! Jag tror jag blir tokig!! Summan av kontentan är ju att jag har för mycket på gång samtidigt, alternativt alldeles för mycket garn. Kanske är det båda delar???
Nu åkte garnet tillbaka i långttidsförvaring, så får jag se när jag blir sugen att sticka med det igen.

Eftermiddagen ska jag ägna åt att fästa trådar på kofta, mössa och sockor, som nu är färdigstickade. Nu kan de gå med sändningen från vårt stickcafé och hamna i Afrika hos behövande. Känns bra.

När det är klart får jag väl ta tag i ett UFO från någon av mina "påsar"! Ska även välja en ny ljudbok att lyssna på. Blir nog nå't av Mons Kallentoft......

Ha en fortsatt bra söndag alla ni flitiga där ute!
På återseende.

7 kommentarer:

Ippolinas IGs sa...

Sötnötar♥

Eva i Halmstad sa...

Tur att du gillar att sticka.
:-)
Må gott

Eva Hudin sa...

Min granne brukar säga att vissa sticken går det troll i och kanske är din kofta ett sådant. Usch, så förargerligt och retligt! Snigelpottan Viola är det inget flyt i, jag stickar bakåt mer än framåt.

Så fin bild på hundarna, de matchar varann så olika de är. Jag är så väldans förtjust i de där vinthundsnosarna, de inbjuder till närkontakt.

En bra vecka önskar jag dig!
/Eva

Huset på kullen sa...

O vad man kan bli galen när sån händer.Förstår att du stoppade undan det igen. Så fina dom är ser ut attnjuta av tillvaron. haen underbar dag kram Beijan

nattugglan sa...

men f-n..så det kan bli.. bäst att gömma det en stund o sen kanske du tycker om att börja igen med en ny sak.. Gulliga voffar.

nattugglan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Fy fasen....... men som du själv brukar säga.... garnet varar länge ;) Det här var ändå för jäkla retfullt.... den fina koftan!