fredag 16 november 2012

Inte nu igen!

Nu blir det soppåsen nästa, för mitt ena koftprojekt! När jag började på ärmarna hade jag hälften kvar av det blå garnet, så jag trodde ju att det skulle räcka...... Ja,ja,ja eftersom garnet är inköpt på Lidl för drygt ett och ett halvt år sedan, så går det ju inte att komplettera. Och med bara 30 gram blått garn kvar kommer det inte att bli några färdiga ärmar! That's it!!

Idag har det varit passande väder till mitt humör! Mörkt, grått och dimmigt!!

Men vi behövde en promenad, fyrbeningarna och jag, så det var bara att masa sig ut i den fuktiga omgivningen. En hundpromenad kan faktiskt göra susen på ett trist humör! Så hemma igen kändes det allt lite lättare. "Sticket" har inte hamnat i soporna, ännu. Kanske jag repar upp och gömmer garnet till ett senare tillfälle. Garnet är en blandning av bomull/akryl och så mjukt och skönt att sticka med, så egentligen är det nog synd att kasta det?? Jag får nog sova på saken.
För övrigt är det bara "tubsockor" i babystorlek som det jobbas på. Nummer två är påbörjad, så det finns hopp om ett färdigt par. I huvudet finns det en massa "vill göra" projekt att sätta på stickorna. Men kanske jag ska ta itu med det som redan finns på stickor i olika gömmor??

ÄH! Nu tar jag fredagsmys och bestämmer sånt i morron!

SES!!!

1 kommentar:

Skaparglädje sa...

Det brukar vara bra att sova på saker och ting, man kommer på så många bra lösningar då.
Önskar dig en trevlig helg!