fredag 8 juni 2012

Långt mellan gångerna.....

Ja det har blivit långa uppehåll mellan mina inlägg. har väl inte riktigt kommit igång efter semesterresan i Danmark. Det har även blivit en del husbilsliv, sen vi kom hem, men vete tusan om det har varit skönt!!
Hagelskurar och åska var det i alla fall för en vecka sen.
Såg ovädret nalkas vid horisonten, när vi gick långrunda, hundarna och jag,

så vi skyndade oss tillbaka till campingen och fick tak över huvudet innan hagelskuren och åskan brakade loss!
Det har blivit en del stickat, eftersom det inte finns så mycket annat att plocka med i husbilen! Egentligen ganska skönt, att sitta där med sin stickning och en ljudbok och "bara vara"!
Två sjalar är färdigstickade! De ska bara bli blockade....
Pyttipanna, avmaskningen är kvar

Shetland Triangle Lace Shawl
Båda sjalarna har varit riktigt roliga att sticka. Det kommer säkert att bli fler på stickorna!
Kvar att göra klart är sockorna som följer med till jobbet och så min uppifrån och ner kofta. Även den har fått några varv, men det går sakta...... Jag behöver nog ett litet projekt att ha vid sidan av. Får se vad jag hittar på!

Har fått min byteskompis i "en kopp garn" och surfar runt på hennes blogg för att få lite tips, om vad som kan gå hem i garnväg. Efter helgen blir det en tur till Karlskrona, för att leta efter en kopp som ska följa med garnet. Har en idé om vad det ska bli för kopp......

Denna veckan har det blivit en hel del algiltyträning. Gina hade kurs i måndags, i tisdags var det träning för Qeylah och i går blev det agilityträning för båda hundarna tillsammans med Marie och Merlin. Vi gick även en tur i skogen runt klubben, när alla hinder var undanplockade, så hela förmiddagen gick åt till hund.
Eftermiddagen ägnades åt stickcafé. Alltid lika roligt att träffa "tanterna". I går blev det inte så mycket gjort, eftersom flera av tanterna även syr! Så katalogen från Stoff och Stil blev grundligt beskådad och tyger ska beställas. Men jag, jag håller mig till garner och stickor!
På tal om stickor, så har jag hittat nya favoriter! ADDI CLICK!

Metallstickor som förhoppningsvis inte ska gå av när de används. Jag köpte setet med Lacespetsar, som är något kortare, så även kablar 40cm och 50cm följde med. Hittade dem hos Garnkorgen Bra service och supersnabb leverans. Kommer garanterat att handla där fler gånger!

Idag har Gina varit hos veterinären och tagit bort en skadad klo! Det hände i går, men jag märkte inte när hon gjorde det. Däremot var hon lite "gnällig" på kvällen. Nu är det fixat och plånboken betydligt tunnare! Suck, precis som om den inte var tunn efter semestern??

Ska surfa runt lite hos er andra, för att få lite inspiration. Även om jag inte är så snabb att kommentera, så håller jag koll på vad ni gör!

Ha nu en trevlig helg, alla ni flitiga där ute!

SES!
2 kommentarer:

Hedvig sa...

Superfina sjalar! :)

raggsockan sa...

Hej

tack så mycket för paketet. Boucle va ett nytt garn för mig. Får fundera lite på vad det ska bli.