tisdag 26 juni 2012

En handfull.....


..... med smultron! Det är sommar det! Trots att de inte var helt röda smakade de sött och gott. Jag hittade dem längs en grusväg på en av mina hundpromenader. Dit går vi fler gånger, för det finns fler smutron att plocka....
Bara inte någon annan hinner före och plockar dem......Midsommar har passerat och den innehöll det som hör till: nypotatis, sill, snaps och öl! Midsommarbukett av vilda blommor är ett måste. Dans kring midsommarstången på eftermiddagen och dans på dansbanan för de vuxna till kvällen. Vi satt ute och åt vår sill, men lagom till kvällsdansen kom regnet.
Så det blev inte så mycket dans för vår del...

Sen sist har det blivit mycket stickat, mycket lyssnat på ljudböcker och så har vi tränat agility. Förmiddagsträning på klubben tillsammans med Marie och Merlin har varit givande. Gina börjar så smått förstå att det är jag som bestämmer vilka hinder som ska göras! Inte bara tunnlar och balanshinder, alltså.
Qeylah har fått upp farten, i alla fall då och då! Kanske att vi kan klara idealtiden, om vi försöker oss på en tävling i sommar! Q blir ju 8 år till hösten, så hennes motivation är inte alltid på topp. Men ett A-hinder, det tar hon med fart och glädje......
I morgon, om vädret tillåter, så tar vi ett nytt pass på agilitybanan!

Det har blivit långt mellan mina inlägg här på bloggen. Har lite skrivkramp för tillfället, men  lusten att skriva kommer säkert tillbaka. Det är bara att vänta ut den!
Men jag kollar då och då vad alla ni andra har hittat på, så jag finns här, även om jag inte syns.....

Ha de' gott go' vänner! Jag återkommer snart igen..... 

2 kommentarer:

Henrietta sa...

Å smultron! Det har jag inte ätit på flera år!

Hoppas solen kommer snart :o))

Kram Henrietta

Eva Hudin sa...

Modiga jyckar! Jag har provat lite med min Mika, men inser att jag eller vi behöver gå någon slags kurs.
Vad är det man säger? Efter regn kommer sol :-)