tisdag 3 juli 2012

Tiden den rinner i väg.....

Så har ytterligare en vecka försvunnit! Kan nå'n stoppa tiden ett tag! Jag hinner inte med!
Vi bor i vårt mobila hem, så egentligen händer det inte så mycket, men ändå försvinner dagarna i ett nafs!
Mitt paket i bytet "En kopp garn" har kommit! Spännande garner i gröna nyanser. Passar mig perfekt. Tyvärr hade jag hjälp av garnmarodören när jag packade upp..... Så ett nystan försvann utan att jag märkte det, till att börja med!! Så det blev ingen bild på mitt paket just då, men det är ju inte för sent ännu.
Fick paket från Bokus också.

Trevlig bok som jag bara bläddrat som hastigast i. En bok som ger mycket tips om hur man anpassar mönstren efter de egna måtten. Kan säkert bli användbar.
Min kofta växer sakta men säkert. Och häromdagen fick sommarnumret av Kreativ stickning följa med hem från affären......
Inspiration kan man väl aldrig få för mycket av???

Helgen som gick var vi på utflykt. Det blev en tur till Kullaberg igen. Vi gick leden till Arild och så fick vi gå tillbaka för vi ville titta på Lars Vilks märkliga "konstverk". Nimis och Arx. Klättringen ner till stranden var inte den lättaste, men Qeylah tyckte det var riktigt kul! Hade jämnt att göra för att hon inte skulle dra iväg för fort. Det var ju koppel på, då vi inte var ensamma om utflyktsmålet!!

Det måste ha gått åt flera hundra kilo spik, för att få ihop det här!
Efter att ha sett Nimis, så skulle vi ta oss upp för branten igen! Det var inte mycket lättare, men lite draghjälp fick jag av Qeylah, det är ju lättare med koppel på i uppförslutning.
Vi fortsatte vandringen, på en blå led, som går på nordsidan av Kullaberg, och det var mycket uppför och nedför, så efter 3½ timmes vandring var det skönt att vara tillbaka vid husbilen.

Kvällen var inbokad hos goda vänner i Markaryd, som vi inte träffat på länge. Det blev en fin kväll med god mat och många goda skratt. Vi blev kvar till efter lunch på söndagen. Det finns ju massor att diskutera när det blir långt mellan träffarna......

Resten av veckan är det jobb som gäller och så ett 11-årskalas till helgen. Vårt äldsta barnbarn fyller år då. Stora grabben är han nu, börjar i 5:an till hösten! Som sagt, tiden går fort.....

På återseende!


4 kommentarer:

Henrietta sa...

Låter som du har en bra sommar! Och så fin koftan blir!

Kram Henrietta

Eva Hudin sa...

Jag håller med dig, nu stoppar vi tiden ett tag. Nu verkar det vara många som stickar koftor, ingen lika den andra - det ska bli spännande att se dom färdiga.
Jodå, Nimis har man ju varit vid när ungarna var små. De for fram som små illrar medan jag (redan då) snubblade och hade mig bland nerförslut och svår terräng.
Du skulle så gärna, men jag har bara den jag gjort i Illustrator och det är fusk tycker jag, det ska vara handgjort. Men det gläder mig att du tycker om den. Om den blir målad med hand och pensel och jag blir nöjd är den din, jag lovar.

Eva Hudin sa...

Stora köksbord i litet kök är i vägen och tar mycket plats. Nu ska det bli annat ljud i skällan, andra spovar på myren och ordning och reda :-/
Jag tror också Mika skulle gilla Agility, men först ska det sättas in en ny höftkula i matte, sedan kan jag sniffa gräs utav bara sjutton.

Anita sa...

Det blir en fin kofta.
Har varit en gång och vandrat en dag i Kullaberg. Det är så vackert där. Tyvärr lite långt från mig annars hade det nog blivit många vändor dit.