torsdag 25 augusti 2011

Att kunna slappa...

... det är inte min starka sida! Men idag har jag verkligen ansträngt mig för att ta det lugnt! Att dela säng med en liten italiensk vetekudde är varmt!! Så det blir ingen ordning med nattsömnen. Så efter frukost och första kisserundan, intog jag sängen igen. Såå skönt! Hade varit ännu skönare om grävarbetena varit färdiga utanför. Men man kan ju inte få allt..... Efter extra vilan, blev det en latte, ljudbok (Det fjärde offret av Marie Jungstedt) och montering av födelsedagssticket!
Konstaterar att jag nog skulle behöva ett större arbetsbord! Fast jag kanske ska bli bättre på att plocka undan, så får jag plats?!
Idag blev det en kortare hundpromenad i duggregn. Vi gick längs ån, mot åmynningen, och Axel kom tuffande förbi, på väg in mot Karlskrona.
Arbetet med monteringen fortsatte till Katarina Ewelöfs uppläsning. Och nu är det klart!
Hoppas nu att födelsedagsbarnet blir nöjd. Restgarnerna i mina gömmor har i alla fall minskat lite, och det känns ju väldigt bra.
Sen är det bara det där att bestämma vilket nästa projekt blir! Inte lätt...... Men om jag får beslutsångest, kan jag ju alltid sticka sock nr två!

På återseende.

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Så gulligt sticket blev, klart födelsedagsbarnet bli glad.
Jag har tillbringat eftermiddagen i svampskogen. Kom hem med ca 10 L orensade kantareller.
Kram!

Majsan sa...

Åh, så sött det blev =) Gissa om lilla F kommer att bli överlycklig =)
Tack för en härlig runda!
kram

Hedvig sa...

Vilka söta barnkläder! :)