måndag 18 oktober 2010

Nya utmaningar

Efter en härlig hösthelg är det vardag igen. Vi har haft strålande sol, hög och klar luft på dagarna och flera minusgrader på nätterna. Kursavslutning i agility för nybörjaren Winnie hade vi i går. Flera timmar på klubben, solen värmde gott och alla njöt. Vi kunde fika på verandan i halvtid. Många roliga övningar hade vi och även byte av hund...... Kul att prova annan storlek. Men långt att böja den gamla kroppen, när belöning skulle ges!
Lördagen ägnades åt trädgårdsarbete. Rensning av rabatter och inklippning av vildvuxna rosor. Även gräsmattan fick en sista klippning (hoppas jag).
Idag blev det långrunda med M och hennes labbar. Typiskt nog kom det en regnskur när vi var nästan hemma. Så blöta och kalla hann vi bli innan vi kom in i stugvärmen. Men en stor kopp te gjorde susen. Lite stickning blir det allt i eftermiddag, innan det blir extravila, för nu är det dags för nattjobb igen.

Bilder ska det bli, men jag måste komma på ett sätt att komma förbi alla brandväggar och annat säkerhetstjosan, som finns. Hav tålamod........ 

2 kommentarer:

Majsan sa...

Tack för gott sällskap på härlig promenix (trots regn o kalla lår *s*) Det blev te och stickning här också i eftermiddag.
Hoppas det löser sig med bilderna.... är ju nyfiken vettu =)

Siv sa...

Kul att du tittat in....