söndag 10 juli 2016

Omväxlande?!

Det har det varit i den sista tiden. Både vädermässigt och i tillvaron.
Vi har firat 15-åringen i veckan som gick. Och visst har det blivit Moppe. Nu väntar han bara på körkortet......
Familjeträff med barn och barnbarn har vi haft på Campingen i helgen. Vi lyckades pricka in veckans finaste dag! Så det blev gott grillat, dopp i havet och så fika innan barnen åkte hem med trötta småbarn, framåt kvällen. Kan väl säga att vi också var trötta........
Idag har vi lämnat Campingen för lite miljöombyte. Västra Blekinge och Torsö hamns ställplats var målet. Inte var det något strålande solsken idag, inte. Snarare den ena regnskuren efter den andra hela vägen genom länet. Men väl framme upphörde skurarna och vi kunde gå en skön promenad till Björkelunds gamla radiomaster.

Vi gick genom tallskog, med höga ormbunkar längs stigen.
På vägen hittade vi stora vildhallon, som fick plockas i en sån där svart påse som alltid finns i fickan.
Det blir smarrigt på frukostfilen i morron.
Ett dopp i havet har det också blivit - och det var kallt!!! Kan inte ha varit mer än högst 15 grader...... Men som sagt det var uppfriskande efter promenaden!

På stickfronten är nu ärmarna påbörjade på Siri's kofta. Dessutom har jag lagt upp ett nytt jobbsticke - ett par sockor, vad annars. Men denna gången är sockorna till mig! Inviger mina nya stickor från Hiya-Hiya. Utbytbara tippar i storlek 2,25 mm. Köpte deras nya sock-set med tippar från 2,0 mm och uppåt. Som vanligt är jag supernöjd med stickorna.

Ja, det var "de' hele" för denna gången!
SES......


Inga kommentarer: