söndag 10 augusti 2014

Så tog garnet slut!!

Jag vet inte hur jag tänkte när jag köpte garn till Arvingen. Jag köper alltid ett nystan mer än vad som står i mönstret! Men inte just till den här och vad fattas, jo just ett nystan! Är det inte typiskt?? Har kvar att sticka en halv ärmmudd och så "kragen", som man stickar så hög ( eller låg)  man vill. Så när vi tog cyklarna in till centrum tänkte jag handla garn om det dök upp en garnbutik "på vägen". Och jodå, vi cyklade förbi en liten butik, så där blev ett stopp. Men tyvärr hade hon inte "mitt" garn. Så då får man väl tröstköpa något annat? Ja, så åkte två nystan Regia (75% merinoull) med i kassen hem! Precis som om jag behövde mer sockgarn???
Umeå är en cykelvänlig stad med massor av cykelbanor. Annat som det fanns massor av, är björkar!

"Björkarnas Stad", Umeå
Ja och så en massa vatten förståss. Umeälven flyter ju genom staden......
I dag har vi åkt vidare söder ut. Shoppat på Naturkompaniet, som har Fjällräven Outlet, söder om Örnsköldsvik. I år handlar jag skor!! Så det blev både sandaler och walkingskor till riktigt bra priser och av favoritmärket Keen. Nöjd är jag med mina köp, men plånboken gapar tomt......
Nu finns det inte utrymme för något garnköp..... eller??? Får kanske äta lite mindre, så kylskåpet inte behöver fyllas på så ofta?!!
Ö-vik har fått en "stadsvandring" i eftermiddag.Och i Ö-vik finns det en Pressbyrån!
Genast in och kolla efter sticktidningar med stort S! Och jodå, kvällen är räddad!!!!
Simply Knitting med en bilaga med sockmönster! Perfekt, jag har ju köpt sockgarn.......

Japp, nu ska jag sjunka in i min nya tidning.

SES!!

2 kommentarer:

Hedvig sa...

Så irriterande med garnet! Har precis samma problem med min fjällbeteskofta,..

nattugglan sa...

va härligt då man ser bilder på sånt man känner igen.Ö-vik el i docksta där bor dottern med fam.Fin tröja..jag håller på med sockor nu, vädret passar till sånt.Ha de bra!