söndag 22 januari 2012

Snöslask, mm.

I går blev det invigning av Ginas täcke, det där jag kämpade med förra helgen. Tycker faktiskt att jag fick till det bra, men några små justeringar blir det ändå. Försökte fota Gina med täcket på, men inte ett enda blev skarpt. Hon står ju aldrig still!!
sk. flygfoto!

Håll tillgodo, dåliga bilder och dessutom ser hon ut att bara ha tre ben.... Kanske det kan bli bättre bilder vid ett senare tillfälle??
I går kväll tog vi fram en gammal film, nämligen "Alien, återkomsten"! Kul att se den igen, för jag har nog inte sett den sen den kom ut,  nån gång i början av 80-talet! Vantsticket passade bra till filmen, så det blev en del stickat. Nummer två är nu påbörjad.
Garnkatalogerna med vårens nyheter har dykt upp i brevlådan. Gissa om det är svårt att låta bli att skicka en beställning??! Men efter alla julklappsgarnen (egenhändigt inhandlade) har jag mer än nog, tror jag i alla fall....

Snöslask ja, det är det enda som vi har fått här i den sydöstra delen av vårt avlånga land!
Så här såg det ut, utanför entrén idag på förmiddagen.
Vem vill gå ut i detta ?? Men nöden har ju ingen lag, så det var bara ta vattentåligt på fötterna och varma kläder för övrigt. Jag hade till och med mössa på idag! Underkylt regn är det som trillar ner från himlen nu i eftermiddag. Skönt att man slipper ut på vägarna i kväll.
Kanske blir det ännu en gammal film i kväll och lite mer vantstickning??
Ja, det är bäst att roa sig medan man kan. I morron är det vardag igen....

På återseende.

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Frökataloger och handarbetskataloger, det finns så mycket fint, man vill ha allting...håller med dig, det är så svårt att låta bli att handla.
Så ni har inte fått någon snö, ändå bor vi ju inte så långt ifrån varandra.
Kram!

Anki sa...

Jättefint täcke till Gina,har du stickat detta?Så duktig du är.Alien är en riktig rysare,när den slemmiga varelsen plötsligt dyker upp.Eller är det i 1:an?

Hedvig sa...

Ser ut som ett riktigt gossigt täcke i alla fall. Och Alien-filmerna är ju fantastiska, förutom möjligen de sista... :)