söndag 10 april 2016

OJ!

Vart tog tiden vägen??  Och vad har jag hittat på......?
Känns som jag inte gjort något speciellt! Men visst har det hänt ett och annat.
Husbilen är nu på plats på Campingen.
I år satsar vi på en ny plats. eftersom "vår" gamla plats har varit använd under våren och blivit riktigt uppkörd och lerig. Men det ska nog bli bra på den nya platsen också. En hel del har hänt på campingen under vintern. Bland annat har det blivit röjt en massa buskar och annat sly. Kanske det blir lite färre kaniner i år, när de inte har så mycket att gömma sig i?!
Även badplatsen får en översyn.
Badbryggan får det gamla virket utbytt mot nytt! Det var behövligt. Förra året blev det nya flytbryggor, så till badsäsongen kommer badplatsen att vara riktigt fin!

Med bara en hund i familjen, kan vi nu ta henne med på våra cykelturer! En suverän cykelkärra för hund har vi införskaffat. Och Zelda tycker att det är helt okey att åka där när hon blir trött! Det är tur vi har lite hjälp av elen när vi trampar i uppförsbackarna. För det blir så där en 24 kg extra för den som släpar på hund och vagn!
Det är lika bra att börja träna inför sommarens längre utflykter.
Beställningsjobbet börjar "arta sig"! Båda sockorna stickade, dekorränder påvirkade och ett skosnöre är klart! De blir nog inte "så tokiga" när de är klara. Lite stickat på jobbsockorna har det också blivit.
Tradera har också fått sig några besök.... Och ännu ett Troll har hamnat i min samling!
Jo, jag vet att det inte skulle bli fler........ men det är ytterligare två på väg! SUCK.
Tyvärr har jag inte fått sytt något mer. Men planerna är många (som vanligt). Men jag vill ju bli klar med de där stickade "skorna" innan jag sätter igång med syet!

SES!!


2 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Hej Hopp! Jag bor nära Skrea Camping och det är några kilometer in till lilla centrum. På somrarna är det många turister (kanske också bofasta) som har hundkärror efter cyklarna. Blir det för varmt att springa bredvid kan hundarna sitta i kärran. Det verkar vara en jättebra lösning!

Campingplatserna här börjar också fyllas på även om det än är ganska tomt. De flesta verkar ha sin plats från år till år, många har sina husvagnar stående där året runt.

De där trollen är ju för söta, jag förstår att du har en del trolltyg därhemma!

Bästa Hälsningar
Eva

Lobben sa...

MM härlig tid vi har framför sig.
Strumporna blir ju jätteläckra :)