måndag 3 augusti 2015

Augusti.......

Och jag som väntat på sommaren, måste nu inse att det inte blir bättre än så här!! Inga tidiga morrondopp den här "sommaren". Men faktiskt har det den sista veckan blivit ett par eftermiddagsdopp i 16-gradigt vatten!! Men efter sista nattpasset blev det nästan sommarvärme!! Och SMHI lovade att det skulle hålla i sig några dagar!!
Vi lämnade den stimmiga Campingen i lördags för att få lugn och ro. Skäralids Camping vid Söderåsen är en sådan oas. Och visst fick vi lugn och ro.....På söndagen blev det vandring på Söderåsen. 8,5 km uppför och nerför sluttningarna. Tidvis ganska jobbig vandring...... Hundarna lufsade med och gillade utmaningarna på sluttningarna. Trötta efter vandringen njöt vi av solen resten av dagen. Visst blev det en del stickat också. Kofta nummer två är påbörjad. Ljusblå enligt önskemål.
Naturligtvis fanns det inte garn i "Stashen"..... Det fick bli Drops CottonMerino till den här koftan.
Inser att jag måste försöka sälja lite garn för att minska lagret!!! Det får väl bli höstens projekt?!

Noro-tunikan är nu helt klar
Tror nog att jag vill sticka något mer med det garnet...... Helt ljuvligt tillsammans med mina Bambustickor från KA.
Mannens 46:or har också lämnat stickorna och är redan invigda.
Önskemål om ytterligare ett par finns, eftersom de är så lagom tjocka...... Det är ju perfekt jobbsticke med ett par sockor, så det är väl bara till att lägga upp igen!

Ytterligare ett par dagar ledighet är kvar. Så vi åkte vidare till ännu ett favoritställe: Mölle med Kullaberg. Solen har faktiskt värmt oss i dag också. Så det har blivit en del stickat på koftan. I morron blir det en tur med cyklarna, i stället för vandring på Kullaberg.Det känns skönt att ladda batterierna på det här viset!

SES!!!

1 kommentar:

nattugglan sa...

Hejsan! va fin Bella koftan blir.Fint med spetsmönster.Oj så stora fötter.. tycker att Leif har stora som har 43/44....ha det bra