tisdag 12 november 2013

Stamkund?!

Ja det har jag varit hos OPTIKERN den sista veckan. Inte blev det någon "tredje gången gillt"! Det är nog den 6 eller 7 gånger jag har varit där, för att finjustera nya brillorna. Däremellan har jag knaprat huvudvärkspiller som den värste narkoman! PUH, varför ska jag ha så besvärligt synfel??? Idag har jag varit där TVÅ gånger och blir det inte bra nu får jag börja om med ett par andra bågar! Håller tummarna att det ska funka nu......
Det har inte varit läge på att sticka, så i stället har jag inventerat mitt garnlager!
Ja, det fanns en del, som sagt!
ÅHHH, vad jag har klappat garn!! Så många mjuka goa garner. Tror inte jag vill sticka något av dem. Man kan väl ha dem och "gosa" med??
Men nu är allt "fingarn", sorterat i sina lådor och dessutom upplagt i min "stash" på Ravelry! Jag är väldans imponerad av mig själv! Det flesta garnen har även fått en bild med! Ja, nå't ska man ju roa sig med när det inte går att sticka!!
Vädret har ju varit passande för inomhusaktivitet. Jisses, vad det har regnat och blåst! Här är det ingen som vill ut och trotsa vädret! Mellan regnskurarna har jag tvingat ut fyrbeningarna för att uträtta sina nödvändigheter! Kan väl säga att det har gått undan!!

De senaste dagarna har vi haft massor av Sidensvansar i träden runt vårt hyreshus. Det är alla Rönnbären som lockat hit dem. Men nu är bären nästan slut, så jag misstänker att de inte kommer tillbaka. Synd, för de är så vackra att titta på.

På återseende!

3 kommentarer:

Henrietta sa...

Lycka till med brillorna!
Vad heter du på Ravelry?
Kram Henrietta

Eva Hudin sa...

Skräpigt blir det verkligen, liksom skitigt, när småfåglarna frossar i det som bjuds. Jag bor på bottenplanet och allt faller på mina stenplattor som med största säkerhet måste storskuras till våren. Men det är det värt!
Restgarnsprojektet är snart färdigt och kommer på bild på bloggen.
Jodå, här finns också fyrbeningar som gör allt för att hålla sig när det regnar ute, och måste dom så blir allt snabbt gjort.
Hoppas det blir bra med de nya glasögonen!
Bra ska du också ha det!
Eva

Hedvig sa...

Trist med optikern, men vad härligt att få klappa garn! :)